Ontwerp- en
indelingstekeningen


Deskundig advies en
begeleiding


Interieurlease

  Onze diensten

Wij denken met u mee vanaf de ontwerpfase en dragen oplossingen aan die bij u en uw wensen passen. Onze ontwerpen kunnen voor u inzichtelijk gemaakt worden door 3D-schetsen zodat u een goed idee krijgt van uw nieuwe interieur. Op deze manier wordt esthetica, techniek en de uiteindelijke praktische uitvoering samengesmolten tot een totaalconcept. Hierbij houdt Axian rekening met alle onderdelen van uw interieur. U hebt het voor het zeggen, het is uw bedrijf.

Geen project is hetzelfde, daarom nemen we alle tijd om uw project door te spreken en krijgt u in het offerte stadium een advies op maat van Axian. Zo voorkomt u problemen tijdens de duur van het project. Elk onderdeel van het programma wordt duidelijk gespecificeerd begroot en in een offerte voor u neergelegd. Daarbij houden we volledig rekening met uw budget en uw wensen. Door het aanbieden van een totaalconcept bespaart u kosten, tijd en energie! De kosten van alle diensten en producten in één oogopslag overzichtelijk bij elkaar. U hoeft dus zelf geen begroting meer op te stellen. Tijdens de duur van het project is de regie in één hand: die van Axian. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd en binnen de gestelde termijnen worden afgerond.

Geen budget voor een nieuw interieur? Geen probleem, Axian biedt u de mogelijkheid om uw complete interieur te leasen op basis van een
‘off-balance’ financiering. Hiermee wordt bedoeld dat u geen juridisch danwel fiscaal eigenaar wordt van uw interieur, u betaalt slechts voor het gebruik tijdens een door u te bepalen periode. Zo behoudt u de mogelijkheid om uw middelen te kunnen aanwenden voor uw eigen proces in plaats van voor een interieur. Tevens is het mogelijk om een servicecontract voor een deel van uw interieur af te sluiten.