Verhoogde vloeren

 

Noodstroomsystemen

 

Systeemplafonds

Verlichting

Systeemwanden

Mobiele wanden

Interieurbouw

Vloerbedekking

Raamdecoratie

Meubilair

 

Onze producten

Het type verhoogde vloer (systeemvloer, computervloer) wat u nodig heeft is sterk afhankelijk van de eisen die u en de gebruiker stellen. Wij leveren verhoogde vloeren voor computerruimtes, ICT ruimten, kantoren, studio, controlekamers, clean rooms en voor andere toepassingen.

Voor elke ruimte heeft AXIAN de juiste oplossing. Niet alleen de functie van de ruimte is van belang om een juiste keuze te maken, maar mede de maximale belasting of rollend transport is bepalend.

Een verhoogde vloer bestaat uit standaard panelen van 600x600mm met een vezelplaat kern versterkt met kunsthars, dikte van 28mm tot en met 38mm, met een gegalvaniseerde staalplaat aan de onderzijde. De verstelbare onderconstructie van stalen vijzels in M16 of M20, met eventuele stalen tussenprofielen, is weer bepalend voor de draaglast. De toplaag kan bestaan uit Marmoleum, Tapijt of Vinyl naar eigen keuze.

Daarnaast is een onderconstructie mogelijk met een stalenframe voor extra zware belastingen. Ook leverbaar zijn geperforeerde panelen, brandvertragende afscheidingen, opritten, traptreden, vloerpotten (voor aansluiting van elektra, LAN en telefoon) en overige vloeronderdelen.

Een noodstroomsysteem bestaat gewoonlijk uit een UPS (Uninteruptible Power Supply) en een NSA (Diesel Aggregaat). In deze tijd wordt gewoonlijk voor uw intelligente processen een UPS geplaatst, mocht er een 24 uurs beleid zijn dan is het aan te bevelen een UPS en NSA te plaatsen. AXIAN overlegd met u welke systeem het beste is toe te passen in uw organisatie. AXIAN is mede specialist in de wereld van de totale interieurafbouw, zoals systeemplafonds, scheidingswanden, etc.

Of het nu een systeemplafond is van mineraalvezel, aluminium, staal, gips, hout, steenwol of glaswol bij AXIAN bent u op het juiste adres. Esthetica en akoestiek spelen een grote rol bij uw keuze voor een systeemplafond. Wij zorgen dat u de juiste keuze maakt. Zonder verlichting is uw systeemplafond niet compleet.

Verlichting zorgt voor sfeer of is juist functioneel daar waar het nodig is. Met behulp van een verlichtingsplan kunnen wij uw interieur de uitstraling geven die het verdient.

Voor onze ruime keuze aan systeemwanden kunt u in de navigatie balk op de button aanklikken voor meer informatie.

Het kan voorkomen dat u zegt: “Vandaag wil ik de wand op deze plek en morgen wil ik hem graag ergens anders”. Ook hiervoor heeft AXIAN een oplossing voor u, mobiele paneelwanden. Deze wanden zijn met een eenvoudige handeling te wijzigen in een andere opstelling conform uw wensen. Wanden van vloer tot aan het plafond maar ook wanden tot een hoogte van 1800 mm zijn leverbaar. Ook interieurbouw behoort bij AXIAN tot de mogelijkheden.

Oplossingen op maat voor u gemaakt. Neem bijvoorbeeld uw entree balie, deze is het visitekaartje van uw bedrijf. U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Om uw interieur af te maken biedt AXIAN u ook een scala aan mogelijkheden van vloerbedekking en raamdecoratie aan. Ook hiermee bepaalt u de stijl die bij u past. Neutraal of juist trendy.

Tenslotte het meubilair. Verkrijgbaar voor elk budget en in elk gewenste uitvoering en kleur. Traditioneel of volgens een geheel nieuw concept. Alles kan en mag. U bepaalt het. Wij kunnen het u gemakkelijk maken door onze indelingstekeningen te voorzien van meubilair.

Uw kantoor komt tot leven en u kunt de juiste keuze maken.

 

balie1