Avantgarde

Vormgeving

Het demontabele wandsysteem welke aan uw hoogste eisen voldoet. Geen zichtbare profielen tussen de verschillende wandonderdelen, maar een haarvoegbelijning ( v-naad ). De wandpanelen worden onzichtbaar in de stijlconstructie geklikt. Mede hierdoor is deze wand in veel varianten verkrijgbaar.Voor de wandafwerking kunt u kiezen uit vinyl, melamine of staal in elk gewenste kleur. De keuze is aan u!

Techniek

Wanneer u kiest voor een 6 mm voeg tussen de wandonderdelen kan de wand worden uitgevoerd met een geïntegreerd schapdragersysteem. Wel zo gemakkelijk, u hoeft niet te boren en schroeven in uw wand! Ook voor het ophangen van schilderijen hebben wij u het gemakkelijk gemaakt. U hoeft alleen nog maar een schilderijhaakje in te haken aan de bovenzijde van de wand met daaraan een ophangsetje voor het schilderij en u bent klaar!
De Avantgarde heeft een maximale geluidsisolatiewaarde van Rw 45 dB (laboratoriumwaarde gesloten uitvoering) bij een melamine of vinyl bekleding. Echter wanneer u kiest voor een stalen bekleding bereikt de wand zelfs een maximale geluidsisolatiewaarde van Rw 50 dB (laboratoriumwaarde gesloten uitvoering). Uiteraard kan de wand in een 30 minuten rookwerendheid worden uitgevoerd. Zelfs een brandwerendheid van 30 tot 60 minuten is mogelijk!